Location

Arnhem, The Netherlands - Stellenbosch, South-Africa

Send Us Email

info@evertscheltinga.nl

Beter Zwemmen

 

Zwemmen is een zeer technische sport. Dit maakt het moeilijk, maar geeft ook zeer veel mogelijkheden tot verbetering. Zeker als er goed en op de juiste manier wordt getraind. Daarom ben ik begonnen met het geven van wekelijkse zwemtrainingen.

Elke woensdag (7:30-8:30) en donderdag (20:00-21:00) wordt er getraind in zwembad Sportsplanet te Westervoort. De training bestaat vooral uit techniekoefeningen en veel persoonlijke aanwijzingen. Hierdoor zal iedereen vorderingen maken en daardoor makkelijker en harder gaan zwemmen.

Je hoeft nog niet goed te kunnen zwemmen om mee te doen, er zijn verschillende niveaus in verschillende banen. Er is dus ook een baan met beginners; je bent niet alleen. 

De kosten bedragen €8,00 per training of €45,00 voor een 6 banenkaart. Wil je meetrainen? Je mag zonder je vooraf aan te melden langs komen. Als je vragen hebt over de trainingen neem dan contact op met info@evertscheltinga.nl.

Check onze Facebook pagina voor de laatste updates 

over de trainingen, iedere woensdag posten wij een berichtje om je te herinneren aan de training 

Let op! In de periode dat ik op trainingsstage ben in het buitenland -oktober tot april-  wordt er ook gewoon getraind. De trainingen worden dan gegeven door Frank Heestermans. Frank en ik hebben jaren samen gezwommen en zijn gedrild onder dezelfde trainingsvorm; de aanpak komt dan ook grotendeels overheen. Neem via bovengenoemde Facebookpagina contact op mocht je vragen aan hem hebben.