BETER ZWEMMEN

 

Zwemmen is een zeer technische sport. Dat maakt het moeilijk, maar het geeft ook zeer veel mogelijkheden tot verbetering; zeker als je goed en op de juiste manier traint. Juist dat technische aspect van zwemmen interesseert mij enorm. Met veel plezier organiseer ik dan ook wekelijks zwemtrainingen.

Iedere donderdagavond (20:00-21:00) wordt er getraind in zwembad Sportsplanet, Westervoort. De training bestaat vooral uit techniekoefeningen en veel persoonlijke aanwijzingen. Hierdoor zul je snel vorderingen maken en makkelijker en harder gaan zwemmen.

Je hoeft nog niet goed te kunnen zwemmen om mee te doen, er zijn verschillende niveaus in verschillende banen. Er is dus ook een baan met beginners; je bent zeker niet alleen. 

De kosten bedragen € 8,00 per training of € 45,00 voor een zes banenkaart. Wil je meetrainen? – Je bent altijd welkom en kunt gewoon langskomen! Als je vragen hebt over de trainingen neem dan contact op met info@evertscheltinga.nl.

Check onze Facebookpagina voor de laatste updates. Op de belangrijkste feestdagen zijn er doorgaans geen trainingen.

Trainingen in de wintermaanden verzorgd door Frank Heestermans

In de periode dat ik op trainingsstage ben in het buitenland – december tot en met februari –  wordt er gewoon door getraind. De trainingen worden dan gegeven door Frank Heestermans. Frank en ik trainen al jaren samen en hebben ooit leren zwemmen bij dezelfde coach. We zijn gedrild onder dezelfde trainingsvorm en onze visie en aanpak komt daardoor grotendeels overheen. Neem via de Facebookpagina van Beter Zwemmen contact op met Frank mocht je vragen aan hem hebben. Je kunt je ook altijd melden via info@evertscheltinga.nl.

X