BETER ZWEMMEN

 

Zwemmen is een zeer technische sport. Dat maakt het moeilijk, maar het geeft ook zeer veel mogelijkheden tot verbetering; zeker als je goed en op de juiste manier traint. Juist dat technische aspect van zwemmen interesseert mij enorm. Met veel plezier organiseer ik dan ook al zo’n tien jaar wekelijks zwemtrainingen.

Terwijl wij voorheen altijd op donderdagavond in actie kwamen in het binnenbad van Westervoort, kwam daar wegens sluiting van het bad in 2023 helaas verandering in. Tegenwoordig organiseren we in de zomerperiode buitenwatertrainingen in de Giese Kop bij Giesbeek. Deze trainingen starten iedere donderdag om 19:30 vanaf het strandje. Ook met regen gaat de training gewoon door, alleen wanneer er onweer voorspeld is kunnen we de training staken. Rond mei/juni beginnen de trainingen en deze lopen door tot begin september. Om veiligheidsredenen vragen we atleten een eigen boei mee te nemen.

De training bestaat uit techniekoefeningen, specifieke buitenwater tips en uiteraard veel persoonlijke aanwijzingen.

Je hoeft nog niet goed te kunnen zwemmen om mee te doen, er zijn veel verschillende niveaus; van beginners tot gevorderden. 

De kosten bedragen € 8,00 per training of € 45,00 voor een zes banenkaart. Wil je meetrainen? – Je bent altijd welkom en kunt gewoon langskomen! Als je vragen hebt over de trainingen neem dan contact op met info@evertscheltinga.nl.

Check onze Instagram voor de laatste updates. Op de belangrijkste feestdagen zijn er doorgaans geen trainingen.

X