Samen jouw triathlondromen najagen!

GINGERTRI TRIATHLON COACHING

Als je op zoek bent naar een motivator, iemand die je alles kunt vragen over trainingen en wedstrijden; dan heb je die gevonden! Graag deel ik mijn ervaringen als professioneel triatleet en TTN3 triathlon coach met jou en help ik je om jouw doelen te bereiken.


Sinds eind 2016 begeleid ik met veel plezier een groep enthousiaste triatleten. Ik werk met verschillende pakketten, die vooral verschillen wat betreft het aantal contact-, en dus evaluatie, momenten. Dat betekent dat je bij ieder pakket schema’s kunt verwachten die met aandacht en passie op maat voor jou zijn gemaakt. 

In overleg met jou en met de feedback op vorige trainingen bij de hand, maken we samen wekelijks of maandelijks een nieuw schema. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw agenda en dus het aantal uren dat je kunt – en wil – draaien in een week.

“Voor mij werkt het heel erg fijn. Ik kan mij nu moeilijk voorstellen hoe ik altijd maar wat heb lopen klooien.” – Carlo Pappot

Bestudeer de triathlon coaching pakketten onderaan deze pagina eens rustig om te zien welk pakket het beste bij jouw situatie aansluit. Natuurlijk kunnen we dat ook verder bespreken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt uiteraard ook altijd later nog van pakket veranderen. 

Bij interesse, of als je nog vragen hebt over de pakketten, kun je direct met mij contact opnemen via info@evertscheltinga.nl. Als je het leuk vindt om door mij begeleid te worden, plannen we een vrijblijvend intakegesprek in om te kijken hoe ik wat voor jou kan betekenen!

Ik hou niet van verplichtingen, dus daar wil ik jou ook zeker niet mee opzadelen. Bevalt mijn trainingswijze je niet, maak ik je te moe? Of niet moe genoeg? Of voel je de klik gewoon niet? Dan kun je op ieder moment stoppen of je pakket wijzigen! 

Trainingpeaks 

Om een goed overzicht te hebben van jouw vorderingen gebruik ik Trainingpeaks. In dit programma zul je dus wekelijks of maandelijks je schema ontvangen met daarbij alle nodige opmerkingen. Heel handig, want zo heb je zelf ook een leuk inzicht in alles wat je doet en hebt gedaan. 

 
 
 
Enkele Discipline
€54/maand
Voor wie begeleiding nodig heeft bij slechts één van de triathlon onderdelen.
Keuze uit een maandelijks op maat gemaakt zwem-, fiets- of loopschema.
Maandelijks schema & evaluatie.
Triathlon Maand Pakket
€69/maand
Voor wie het samenstellen van een goed trainingsplan graag uitbesteedt.
Trainingsschema opgesteld aan de hand van jouw doelen, niveau en agenda.
Maandelijks persoonlijk schema & evaluatie.
Triathlon Week Pakket
€89/maand
Voor de diehard die veel uren maakt.
Schema wekelijks aangepast aan de hand van jouw planning en reactie op voorgaande week.
Wekelijks schema & evaluatie.
Premium Pakket
€109/maand
Voor de triatleet met grote doelen en vele vragen.
Tussentijdse aanpassing van schema’s en bijna dagelijks contact.
Wekelijks schema & wekelijks meerdere contactmomenten.

Thomas van Embden:

“Na twee jaar geleden te zijn begonnen met een 1/8ste triathlon vond ik het tijd worden voor een trainer die mij kon helpen naar een halve triathlon. Vorig jaar begonnen met schema’s van Evert. Na overleg uitgekomen op wekelijks zes trainingsmomenten naast mijn fulltime baan. Regelmatig hebben we contact over hoe het gaat en of er nog plannen tussendoor komen zoals een wedstrijdje voor de fun. Vorig jaar ruim een uur sneller de halve gedaan dan vooraf gedacht. Nu met Evert bezig om naar een hele toe te werken. Ik voel mij bijna wekelijks sterker worden. De schema’s zijn afwisselend en toch ook weer voorspelbaar, met een duurtraining en een training voor de snelheid per onderdeel. Voor mij werkt dit het beste. Toch zelf de regie in handen houden over wanneer ik train. Een aanrader voor iedereen!”

Willem Ariens:

“Sinds oktober 2017 werk ik met Evert’s schema’s. Het sluit goed bij mij aan. Voel mij er goed door! Soms moeite om alle trainingen te volgen, maar dat komt puur door de altijd veranderende arbeidsomstandigheden. Heb het idee dat ik echt stappen aan het maken ben, kijk er naar uit om er samen een mooi seizoen van te maken!”

Carlo Pappot:

“Inmiddels train ik bijna een half jaar met Evert’s schema’s en dat bevalt zeer goed. Gemiddeld staan er per discipline twee trainingen per week gepland. Doordat ik een gezin heb en een drukke baan schuif ik soms wat met trainingen en dat werkt prima. Het is fijn dat je niet zelf hoeft te bedenken wat je gaat doen, het staat er gewoon, dus je gaat. In het kort; werkt het? Ja voor mij werkt het erg fijn en ik kan mij moeilijk voorstellen hoe ik altijd maar wat heb lopen klooien. Tuurlijk daarmee kan je ook finishen, maar uiteindelijk wil je toch verbeteren en dan heb je soms hulp nodig. Ben erg benieuwd waar ik straks sta. Ik merk dat ik overall sterker en sneller aan het worden ben… dus ja, de verwachtingen worden steeds hoger!”

Wil je graag deel uitmaken van GingerTri Coaching of wil je eerst eens wat meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@evertscheltinga.nl.

    X