Location

Arnhem, The Netherlands - Stellenbosch, South-Africa

Send Us Email

info@evertscheltinga.nl

Lucky number 4

Een 4e plaats is vaak ondankbaar omdat het net geen podium is. Maar afgelopen weekend in Luxemburg had ik er toch vrede mee door de constante wedstrijd die ik heb kunnen draaien. Zwemmen en fietsen ging niet al te gek in een groep van rond de 10 man. Tegenwoordig zie je dat steeds vaker dat er in de top pas met het lopen een verschil wordt gemaakt. Waar ik vorig jaar nog probeerde het verschil op de fiets te maken bleef ik nu veilig bij de groep. Dit omdat ik veel geïnvesteerd heb in het lopen en mijn kunnen wel eens ultiem wilde testen zonder al teveel energie gegeven te hebben op de fiets.

Evert Scheltinga en Jeroen Giezen

Evert Scheltinga
Het lopen voelde voor het eerst (voor mijn gevoel) echt als hardlopen in plaats van uitlopen. Ik kon het tempo continu hoog houden en dat resulteerde uiteindelijk dus in een 4e plaats en geen mentale of fysieke instortingen 😉
Nu heel even “uitrusten” en dan los in Frankfurt!
Evert Scheltinga

Dit keer niet in de penalty tent 😉